Orban face jocurile PSD? Atac imbecil la USR cu doar câteva ore înaintea depunerii moțiunii de cenzură!

Orban face jocurile PSD? Atac imbecil la USR cu doar câteva ore înaintea depunerii moțiunii de cenzură!

Orban face jocurile PSD? Atac imbecil la USR cu doar câteva ore înaintea depunerii moțiunii de cenzură! Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat la  RFI  intenţia Guvernului de a adopta o OUG pentru articolele declarate constituţionale din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. El spune pe de altă parte că propunerea USR ca preşedintele Klaus Iohannis să participe la toate şedinţele de Guvern până la sfârşitul anului este „o prostie fără margini”.

Întrebat cum i se pare sugestia făcută de USR, ca preşedintele Klaus Iohannis să participe la toate şedinţele de Guvern din acest an, pentru a preveni adoptarea unei OUG pe amnistie şi graţiere, liderul PNL a răspuns: „Mi se pare o prostie fără margini. Există o Constituţie a României. Preşedintele participă la şedinţele de Guvern la care se dezbat chestiuni legate de apărare, de siguranţă naţională, de politică externă, conducând şedinţele la care participă. Sigur, dacă sunt puncte pe aceste competenţe constituţionale conferite de Constituţie, preşedintele poate să participe la şedinţele de Guvern şi sunt convins că o va face, dar nici nu poate să se ducă în fiecare zi de şedinţă de Guvern, să ciocănească la uşa Guvernului şi să intre peste membrii Guvernului. Asta mi se pare chiar o propunere destul de ciudată şi de stranie”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…