Orban: În cazul încălcării sistematice a legilor de protecţie sanitară, să se poată suspenda activitatea agentului economic

Orban: În cazul încălcării sistematice a legilor de protecţie sanitară, să se poată suspenda activitatea agentului economic

Activitatea agentului economic care încalcă în mod sistematic măsurile de protecţie sanitară ar putea fi suspendată pe o perioadă de 15 zile, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

"Ştim foarte bine că se duceau, îi amendau şi după ce pleca Poliţia, continua petrecerea în foarte multe cluburi. Această soluţie pe care am gândit-o, o gândesc încă din perioada în care am constatat că - nu generalizez - au fost agenţi economici care, pur şi simplu, în mod deliberat au refuzat să respecte normele de protecţie a sănătăţii în pandemie. Pentru această categorie de agenţi este această măsură prin care să existe posibilitatea, în cazul încălcării sistematice a legilor de protecţie sanitară, să se poată suspenda pe o perioadă de 15 zile activitatea agentului economic respectiv", a precizat Orban.

El a adăugat că această măsură ar trebui luată după "două - trei abateri". AGERPRES/(A - autor: Sorinel Peneş, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria