Orban: Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei; noi nu ne schimbăm aşa

Orban: Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei; noi nu ne schimbăm aşa

Premierul Ludovic Orban a declarat că PNL îl susţine în continuare, alături de USR-PLUS şi, posibil, PMP, pe Nicuşor Dan drept candidat la Primăria Capitalei, subliniind că PNL nu îşi schimbă decizia.

Întrebat dacă Nicuşor Dan rămâne candidatul PNL la Primăria Capitalei, Orban a spus: "Cu siguranţă! Dar nu e numai candidatul nostru. Nicuşor Dan a fost desemnat, de organizaţia municipală USR, candidat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP, adică avem tot blocul de dreapta care să îi susţină candidatura. Noi nu ne schimbăm aşa... Dacă ne aducem aminte de 2016, am avut vreo patru candidaţi. Nu mai e cazul acum. Am luat decizia, iar eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în bătălia pentru Bucureşti, în susţinerea lui Nicuşor Dan care este un om care cunoaşte problemele Primăriei (....), nu este un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului", a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, luni la Digi 24.

El a subliniat că unele site-uri de ştiri "inventează" informaţii, infirmând varianta potrivit căreia europarlamentarul Rareş Bogdan ar fi criticat, în întâlnirile de partid, lipsa prezenţei publice a candidatului PNL la Primăria Capitalei.

"Nu credeţi informaţiile care sunt date pe surse. De multe ori poate nici nu sunt date. (...) Uneori sunt anumite site-uri de ştiri care pur şi simplu inventează. (...) Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei şi este candidatul pe care îl sprijinim alături de USR-PLUS şi, sper eu, ca PMP să vină la susţinere", a adăugat Orban. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...