Orban: Procedura de demitere a lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu a fost finalizată

Orban: Procedura de demitere a lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu a fost finalizată

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că Biroul Politic Naţional al liberalilor a finalizat procedura de demitere a preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

"Biroul Politic Naţional, la propunerea mea, a finalizat procedura de demitere a lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu cu 59 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă", a afirmat Orban după şedinţa BPN al PNL.

Săptămâna trecută, Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a propus, la iniţiativa preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu, Marin Anton, pentru ''încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale formaţiunii referitor la principalele teme aflate în dezbatere".

Zilele trecute, întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: "Eu sunt subiectiv. Nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă acasă. Dacă apare amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. Dacă dau chestia asta şi ei mă văd pe mine liniştit, ei vor vota PSD indiferent de situaţie. Asta e şi cu nevasta mea".

Pe 8 ianuarie 2018, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria