Orban: Ultimii care pot să se prezinte în postura de susţinători ai familiei tradiţionale sunt Dragnea şi Tăriceanu

Orban: Ultimii care pot să se prezinte în postura de susţinători ai familiei tradiţionale sunt Dragnea şi Tăriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei în sensul redefinirii familiei trebuie deblocată şi votată de Senat, iar un referendum pentru modificarea legii fundamentale poate fi organizat conform legislaţiei în vigoare.

"Domnii de la PSD-ALDE, în loc să facă mitinguri şi campanii pe tema asta, ar trebui să facă ceea ce trebuie, şi anume să nu mai blocheze, aşa cum blochează de şapte luni şi jumătate, proiectul de revizuire a Constituţiei, care este blocat în Senat. Ei sunt acei care deţin majoritatea, care hotărăsc ordinea de zi a Senatului şi de care depinde adoptarea proiectului de lege. Orice scuză legată de modificările la legea referendumului este penibilă, avem o lege în vigoare a referendumului. Faptul că există o tentativă a lor de modificare, prin care încearcă să îl scoată pe preşedinte din procedura de organizare a referendumului, nu le oferă nicio scuză pentru că au blocat acest proiect. Ultimii care pot să se prezinte în postura de susţinători ai familiei tradiţionale sunt domnii Dragnea şi Tăriceanu", a afirmat Orban duminică după  Conferinţa filialei PNL Bucureşti .

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 16 aprilie, că social-democraţii vor organiza in luna mai un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea familiei tradiţionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...