Orban: Vlase nu e cel mai mare rău posibil din PSD; preşedintele a avut considerente solide

Orban: Vlase nu e cel mai mare rău posibil din PSD; preşedintele a avut considerente solide

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a declarat convins că şeful statului Klaus Iohannis a avut ''considerente extrem de solide'' când l-a propus pe Gabriel Vlase director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), arătând că acesta "nu este cel mai mare rău posibil din PSD".

"Sunt convins că preşedintele a avut considerente extrem de solide şi că a fundamentat această decizie foarte bine. (...) Îl cunosc pe domnul Vlase, nu este cel mai mare rău posibil din PSD", a spus Orban, joi, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că PNL îşi va stabili poziţia privind votul în Parlament pe această propunere în organismele statutare, evocând posibilitatea ca în luarea unei decizii să fie convocaţi şi parlamentarii liberali.

Orban s-a declarat absolut convins că nu au existat consultări cu PSD pentru nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia SIE.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care a propus numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...