Ordinul antiimigrație al lui Trump: Compania Emirates își ajustează echipajele pentru zborurile spre SUA

Ordinul antiimigrație al lui Trump: Compania Emirates își ajustează echipajele pentru zborurile spre SUA

Compania aeriană Emirates din Dubai a anunțat că și-a ajustat echipajele pentru zborurile spre Statele Unite pentru a se conforma ordinului executiv antiimigrație emis de președintele Donald Trump, informează AFP.

"Recenta modificare a condițiilor de intrare în Statele Unite pentru cetățeni din șapte țări se aplică tuturor pasagerilor și membrilor echipajului" în cazul zborurilor către aeroporturile din SUA, a scris compania într-un comunicat. "Am făcut ajustările necesare la echipajele noastre pentru a ne conforma (noilor) cerințe" ale administrației Trump, adaugă Emirates, care deservește mai multe orașe din SUA și are angajați din mai multe țări, inclusiv din cele vizate de ordinul lui Trump.

Compania subliniază că va "continua să opereze, conform programului, zboruri regulate către Statele Unite" și că "niciunul din echipajele sale nu a fost, până acum, afectat" de noile reglementări.

Trump a semnat vinerea trecută un ordin executiv prin care este interzisă timp de trei luni intrarea în Statele Unite a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane — Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen—, excepție făcând cetățenii care dețin vize diplomatice și cei care lucrează pentru instituții internaționale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria