Oreste, adevărul despre Mircea Badea: Direcțiile noastre de gândire mergeau în sensuri diferite

Oreste, adevărul despre Mircea Badea: Direcțiile noastre de gândire mergeau în sensuri diferite

Mirce Badea și Oreste au fost foarte buni prieteni și erau dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Cei doi însă au rupt legătura în 2013. După 10 ani, Oreste a fost dispus să vorbească despre ce s-a întâmplat autunci între ei doi.

Oreste a vorbit despre cearta cu Mircea Badea FOTO Youtube

Oreste spune acum că, de fapt, au fost doar niște diferențe de opinii între ei doi și că acesta a fost motivul pentru care prietenia lor de 20 de ani s-a stricat. De altfel, el spune că ar face oricând pace cu Mircea Badea și că acum înțelege că, practic, niciunul nu avea dreptate.

„Aș face oricând pace cu Mircea Badea, dacă lucrul ăsta ar fi posibil!”, a spus Oreste, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, scrie Libertatea .

Apoi a explicat de la ce a pornit cearta lor. „Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013… Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi și ambele echipe sunt la fel de proaste. Nu s-a lăsat cu jigniri finalul… Sigur, ne-am mai ciondănit noi așa, de-a lungul timpului, dar pe mine nu m-a afectat ce s-a spus. Dar cine se iubește se și urăște, am convenit treaba asta”, a explicat Oreste.

El a mai arătat că ar fi dispus să discute cu vechiul său prieten și că nu ar avea nicio reținere în acest sens, chiar dacă nu s-a gândit la asta până acum .

Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, dar, dacă se va întâmpla, din punctul meu de vedere nu ar fi nici o reținere. Chiar și să-mi cer scuze. Situația asta dintre noi nu mai e o rană sufletească, dar atunci a fost”, a spus el.

Oreste a mai menționat că prima dată l-a cunoscut pe tatăl lui Mircea Badea și chiar a lucrat cu el, un om despre care a avut numai cuvinte frumoase. „Eu cu tatăl lui am fost apropiat, îi și datorez un job. Cu mult timp înainte să-l cunosc pe Mircea Badea, am lucrat cu tatăl lui și cred că am făcut o echipă foarte bună. A fost ca un mentor pentru mine . De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui decât de Mircea Badea, cel puțin o bună perioadă de timp, până am devenit foarte buni prieteni. Îmi părea mai cool și mai mișto tatăl lui, la începutul relației mele cu Mircea Badea, dar după aia mi-am dat seama că așchia nu sare departe de trunchi”, a mai spus Oreste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”