Orgie în masă dacă Rusia folosește arme nucleare: planul a 15.000 de ucraineni

Orgie în masă dacă Rusia folosește arme nucleare: planul a 15.000 de ucraineni

Teama folosirii armelor nucleare de către Rusia împotriva Ucrainei planează asupra crizei actuale, dar unii ucraineni au găsit o soluție... creativă. Peste 15.000 de persoane din Kiev au confirmat participarea la o petrecere sexuală pe un deal dacă Putin decide să apese butonul roșu, participanții indicând chiar dacă preferă sexul anal sau oral, relatează The Jerusalem Post.

FOTO Shutterstock

Peste 15.000 de persoane s-au înregistrat deja pe Telegram pentru petrecerea sexuală. Orgia în masă va avea loc pe un deal din afara capitalei Kiev, unde participanții ar urma să fie rugați să își decoreze mâinile cu dungi colorate, simbolizând preferințele lor sexuale. Dacă vă gândiți să participați - trei dungi sunt pentru iubitorii de sex anal, iar patru dungi sunt pentru iubitorii de sex oral.

Organizatorii susțin că evenimentul, în cadrul căruia localnicii vor renunța la adăposturile atomice și buncăre în favoarea unei sărbători sexuale, este atât de popular încât „dintr-un motiv oarecare, toate apartamentele cu vedere la deal au dispărut de pe site-urile imobiliare”.

Ce părere au ucrainenii despre această idee

O localnică a declarat, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, că programul întruchipează spiritul optimist al ucrainenilor și încrederea tot mai mare în sine cu privire la șansele lor de a câștiga războiul.

„Este opusul disperării. Chiar și în cel mai rău scenariu, oamenii caută ceva bun”, a spus ea. „Acesta este mega-optimismul ucrainenilor”.

„Este opusul disperării. Chiar și în cel mai rău scenariu, oamenii caută ceva bun”, a declarat o localnică.

O altă persoană a adăugat că „este o metodă de a arăta că, cu cât încearcă să ne sperie mai mult, cu atât mai mult vom transforma asta în altceva. Umorul ajută. Este un răspuns la amenințarea rusă”.

Canalul Telegram care a promovat evenimentul acoperă războiul într-un mod plin de umor - și chiar recent a descris eforturile de contraatac din Kherson ca fiind "petreceri BDSM pentru ruși".

Când a sunat o sirenă de raid aerian săptămâna trecută, un membru al orgiei chiar a întrebat entuziasmat: „Este timpul?” cu un emoji obraznic - și a primit ca răspuns aproximativ 600 de emoji-uri care râd.

Într-o notă mai serioasă

Între timp, în partea mai serioasă a Kievului, autoritățile au început să distribuie pastile de iodură de potasiu de teama unui atac nuclear. Primăria capitalei ucrainene a confirmat că pune la dispoziție adăposturi și centre de evacuare în vederea pregătirii.

Pastilele pot ajuta la blocarea radiațiilor dăunătoare în glanda tiroidă în cazul unui dezastru nuclear, dacă sunt luate chiar înainte sau imediat după expunerea la radiații nucleare. Autoritățile de la Kiev au precizat într-un comunicat că vor distribui pastilele în zonele contaminate de radiații nucleare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...