Oscar 2020 - Laura Dern a câştigat premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin

Oscar 2020 - Laura Dern a câştigat premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin

Laura Dern a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, duminică seară, la Los Angeles, în cadrul celei de-a 92-a gale de decernare a premiilor Academiei de film americane, datorită interpretării sale din pelicula "Marriage Story", potrivit AFP.

La această categorie au fost nominalizate actriţele Kathy Bates ("Richard Jewell"), Laura Dern ("Marriage Story"), Scarlett Johansson ("Jojo Rabbit"), Florence Pugh ("Little Women"), Margot Robbie ("Bombshell").

Laura Dern, celebră pentru rolul din "Jurassic Park", a mai fost nominalizată de două ori la Oscar în cariera sa - în 2015, la categoria rol secundar feminin cu producţia "Wild" şi respectiv în 1992, la categoria cea mai bună actriţă, cu filmul "Rambling Rose". Ea a mai câştigat un premiu BAFTA şi un Glob de Aur pentru rol secundar cu pelicula "Marriage Story", care vorbeşte despre familie şi divorţ.

"Marriage Story" a fost regizat de Noah Baumbach, care semnează şi scenariul, iar din distribuţie mai fac parte actorii Adam Driver şi Scarlett Johansson.

Cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Hollywood. Pentru al doilea an consecutiv, gala nu are un prezentator principal.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…