Ostapenko, comportament bizar la US Open: Indicație bulversantă pentru antrenorul ei VIDEO

Ostapenko, comportament bizar la US Open: Indicație bulversantă pentru antrenorul ei VIDEO

Jelena Ostapenko (Letonia, 26 de ani, 21 WTA) a oferit surpriza serii pe tabloul feminin de la US Open, eliminând-o pe Iga Swiatek (Polonia, 22 de ani, 1 WTA) la capătul unui meci dramatic, în care a revenit de la un prim set pierdut pentru a da lovitura: 3-6, 6-3, 6-1 după o oră și 49 de minute.

Jelena Ostapenko

Acest deznodământ a fost cu atât mai surprinzător cu cât Swiatek era deținătoarea titlului la US Open. De partea cealaltă, Ostapenko nu trecuse niciodată de turul III, în precedentele șase participări la Flushing Meadows.

Problema cu Ostapenko, o sportivă redutabilă, e faptul că, periodic, dă dovadă de un comportament ciudat. Jelena are crize de nervi, mai ales în relația cu antrenorii ei. Și acum, la New York, în timpul partidei cu Swiatek, ea a avut un moment de rătăcire. Fiindcă, nervoasă din cauza jocului, s-a răzbunat pe antrenorul ei. Căruia i-a transmis, cu gesturi largi, să-și schimbe locul din tribune! Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

Ajunsă în premieră în sferturile US Open, Ostapenko va avea un meci infernal, în următoarea rundă, cu favorită publicului: americanca Coco Gauff (19 ani, 6 WTA). Mai departe, în semifinale, învingătoarea acestui duel se va intersecta, fie cu Cîrstea (30 WTA), fie cu Muchova (10 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat