Oțelul - Craiova, în pericol. Stadionul e sub zăpadă, observatorul e dispărut, carul TV s-a pierdut pe drum

Oțelul - Craiova, în pericol. Stadionul e sub zăpadă, observatorul e dispărut, carul TV s-a pierdut pe drum

Partida Oțelul - Universitatea Craiova, programată să se joace astăzi, este în pericol să nu se joace, din cauza vremii rele care a făcut ravagii în orașul de pe Dunăre. Stadionul este și la ora actuală acoperit de zăpadă, iar meciul ar putea fi amânat.

Stadionul din Galați e acoperit de zăpadă. Foto Facebook

Marian Brăilescu, președintele Oțelului Galați, a declarat că oficialii clubului țin legătura cu cei partidei, pentru a vedea dacă până la urmă se va juca sau nu meciul. „La Galați există un cod roșu de viscol până la ora 16:00. Acum a început să ningă mai tare. Ținem legătura cu oficialii partidei, așteptăm să vedem ce se va întâmpla mai departe și când se va opri situația, ca să putem opera pe stadion.

Am încercat să deszăpezim de control o porțiune, dar zăpada s-a pus imediat la loc. E o situație mai complicată, întrucât sunt drumurile blocate în județele Brăila și Galați. Carul de transmisie al partidei nici nu a ajuns la stadion, nu știm pe unde este.

FRF a intervenit

Din ce am înțeles, observatorul de arbitri și ceilalți oficiali ai partidei au ajuns de ieri în Galați (n.r. - sâmbătă), dar observatorul de joc nu a putut fi contactat. E greu să estimezi ceva concret în acest moment, dacă se va juca sau nu partida. Noi suntem pregătiți de orice situație”, a declarat Marian Brăilescu, pentru gsp.ro.

UPDATE

Duba VAR și carul de transmiei TV au fost găsite. Conform gsp, acestea se află în comuna CA Rosetti, în județul Buzău, localitate aflată la granița cu județul Brăila. Acestea sunt însoțite de echipaje de poliție și de două antemergătoare, puse special la dispoziție de prefecturile județelor Buzău, respectiv Brăila. Autoritățile au luat această decizie la intervenția Federației Române de Fotbal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat