Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision, a electrizat publicul cu piesele lui Jon Bon Jovi - VIDEO

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision, a electrizat publicul cu piesele lui Jon Bon Jovi - VIDEO

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision, a ridicat publicul în picioare cu piesele "It’s my life" sau "Heaven" ale lui Jon Bon Jovi, pe care le-a interpretat excepţional live în cadrul concertului #GeneraţiaEurovision care a avut loc, joi, în Centrul Vechi.

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision,a electrizat publicul cu piesele lui Jon Bon Jovi

Petrecerea găzduită joi, 14 aprilie, de un club din Centrul Vechi, a reunit #GeneraţiaEurovision într-un concert dedicat concursului european al cântecului. Ovidiu Anton, reprezentantul României la Stockholm, Ovi&The Twins, Florena, Maria Ale şi Tudor Turcu au cântat pe scena clubului pentru fanii Eurovision prezenţi la eveniment.

Seara a fost deschisă de fete, Maria Ale fiind cea care a urcat prima pe scenă, urmată de Florena cu "Behind the shadows", piesa finalistă în Selecţia Naţională din acest an.

Alături de cele două gemene cu care formează proiectul Ovi&The Twins, reprezentantul României la ediţiile Eurovision din 2010 şi 2014 a pregătit un medley cu piese câştigătoare de-a lungul timpului în competiţia cântecului european.

Scena s-a aglomerat în momentul în care Ovidiu Anton şi Tudor Turcu i s-au alăturat, interpretând, alături de Ovi, hituri rock precum "It’s my life", "Heaven" (Jon Bon Jovi) sau "Sex on fire" (Kings Of Leon). Ovidiu Anton a ridicat în picioare audienţa cu "Moment of silence", melodia cu care va concura anul acesta la Eurovision Song Contest.

Gazda evenimentului a fost Ioana Voicu, care, la fel ca la Baia Mare, a întreţinut atmosfera, alături de artişti şi de publicul din club.

Cele mai bune momente ale evenimentului #GeneratiaEurovision din clubul Freddo Lounge & Bar vor fi difuzate în emisiunea "Drumul spre Stockolm". Emisiunea care urmăreşte pas cu pas drumul lui Ovidiu Anton spre scena de la Eurovision 2016 poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 14:30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

De asemenea, ediţiile emisiunii "Drumul spre Stockolm" sunt uploadate pe site-ul TVR Plus (http://www.tvrplus.ro/editie-eurovision-2016-419171) şi pot fi urmărite online.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai. La Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm (Suedia), Ovidiu Anton va reprezenta România cu piesa "Moment of Silence".

În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia.

Pe site-ul eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision. Totodată, puteţi accesa informaţii, imagini şi videoclipuri pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/eurovision.romania/.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

3 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”