Ovidiu Burcă, atacat cu chiloței roz de fostul său elev, Vali Lazăr. Reacția antrenorului lui Dinamo

Ovidiu Burcă, atacat cu chiloței roz de fostul său elev, Vali Lazăr. Reacția antrenorului lui Dinamo

Valentin Lazăr (33 de ani) a fost protagonistul unui moment greu de imaginat pe un teren de fotbal, chiar și din România, în amicalul Dinamo - CS Păulești 0-0, disputat sâmbătă. Jucătorul plecat de la așb-roșii în toamnă, după un conflict cu Ovidiu Burcă, evoluează acum la CS Păulești.

Ovidiu Burcă o ține din scandal în scandal. Foto ProSport

Fostul mijlocaș al "câinilor" a ținut să se răzbune pe tehnicianul lui Dinamo. Titular la noua sa echipă, Vali Lazăr a scos din jambiere două perechi de chiloți, roz și mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă . "Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!", a strigat fotbalistul, potrivit DigiSport.

Supărat că a fost dat afară

"A reușit (n.r. Ovidiu Burcă) să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Se băga prin căsuță, pe acolo, pe la Săftica. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Băieții și oamenii din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog”, a declarat Valentin Lazăr după partidă.

Chiloțeii au fost ridicați de pe teren după încheierea partidei. Captură TV

Chiloțeii au fost ridicați de pe teren după încheierea partidei. Captură TV

Nu m-a supărat cu nimic, știam de o lună că va face asta (n.r. că îl va da afară). Are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează așa pe ceilalți care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off...îi dai afară și numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa, hai să n-o mai dăm așa", a acuzat Lazăr, care și-a continuat tirada la adresa fostului său antrenor.

Le ia apărarea greviștilor de la Dinamo

"Foarte mare grevă a fost la Dinamo. Au întrebat și ei despre bani, de 2-3-4 săptămâni, cu activități pe zoom, cu toată lumea. Domnii din imagine au spus că se rezolvă, de Sărbători, de Crăciun, de Paște, se rezolvă.

Și când au venit băieții la antrenament, au întrebat și ei dacă vine cineva în fața lor să le explice. Și omul a plecat și apoi s-a dus pe la conducere, că nu poate să lucreze cu acei jucători. Asta e atitudine de mare-mare antrenor, părerea mea, un fel de Del Bosque în România", a încheiat Valentin Lazăr.

La finalul jocului, Ovidiu Burcă a fost chestionat în legătură cu incidentul provocat de fostul său elev. Antrenorul a plecat imediat la vestiare, spunând: ”Asta e de comentat?!”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?