Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, luată cu asalt de „recenzii negative” pentru că „asasinii” lui Dragnea nu au terminat „misiunea”

Pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace, luată cu asalt de „recenzii negative” pentru că „asasinii” lui Dragnea nu au terminat „misiunea”. Liviu Dragnea a sustinut, marti seara, ca anul trecut a existat o tentativa de asasinat la adresa sa, adaugand ca cei patru criminali care au esuat ar fi fost cazati la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Romanii, cu simtul umorului, au umplut Facebook-ul de glume, asa cum era de asteptat, dar nu s-au oprit aici.

Astfel, miercuri dimineata pe pagina de Facebook a Athenee Palace au inceput sa apara recenzii si comentarii legate de declaratia presedintelui PSD. Multi internauti au dat ironic recenzii negative, motivand ca cei patru asasini nu si-au indeplinit misiunea.

Iata cateva dintre acestea:

- I do not recommend this hotel. Mister Dragnea said that four assassins staid here last year in april. I am afraid of assassins! (Nu recomand acest hotel. Domnul Dragnea a spus ca patru asasini au stat aici anul trecut in aprilie. Eu ma tem de asasini).
- Sper ca cei 4 s-au simtit bine.
- Frica de "asasini platiti" :))) cazati la hotel, Dragnea asa spune ca cei "4 asasini platiti" au fost cazati 3 saptamani la acest hotel. Cand veti lua masurile necesare, ma voi caza in hotelul dumneavoastra, dar pana atunci....
- Aud ca in aprilie anul trecut ati cazat aici 4 incompetenti!!! va rugam pe viitor sa va selectati mai atent clientela! :))) la preturile dvs avem pretentia sa avem macar o companie de oameni competenti...

- Multumesc celor 4 baieti pentru bunele intentii in legatura cu dl Dragnea.
- 4 stele ca i-ati cazat. Nu v-am dat 5 ca nu si-au dus misiunea la capat.
- Aceasta locatie merita intre 4-5 stele.
- Pentru ca gazduiti doar oameni de treaba: -) Way to go.
- Va recomand ca pe viitor sa-l atrageti pe Dragnea la hotel, sa-i ajutati putin pe cei patru amatori!.

- Imi place! Cazati grupuri de 4! :))) Data viitoare, va rog mult sa ii sprijiniti in misiune... ca sa nu mai rateze! Poate va ganditi sa cazati grupuri mai mari, in caz ca unii rateaza iar...E pentru binele Romaniei si al hotelului, indirect! Bravo!.
- 4*, one for each assassin accommodated there last year in April (4 stele, una pentru fiecare asasin cazat anul trecut in aprilie.)
- Like pentru cei 4 baieti. Mai multa atentie data viitoare.

- Va rugam ca in viitor sa asigurati facilitatile necesare si pentru lunetisti.
- Recomand hotelul. Daca 4 asasini au putut sta atat de confortabil la acest hotel incat sa greseasca misiunea de a-l omori pe Daddy... Confort, nu alta!.
- Dracnea zice ca la voi in ograda s-a pus la cale o tentativa de asasinat, cine sunt eu sa nu-l crez? Au dormit in cearceafuri din matase, niste finuti ei asa, pacat ca nu s-au odihnit prea bine, pare-se ca au ratat...

 

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experți din Coreea de Sud și China avertizează: e o mare greșeală să nu purtăm mască

2 De citit / Ce are de făcut România ca să nu ajungă în situaţia Italiei. Sfaturile unui medic român din Verona af…

3 Adevăratul ucigaș de la Suceava

4 VIDEO Ministrul Sănătății: „În acel cort de triaj, la Timișoara, era o tânără italiancă, trata pacienți români…

5 Document incendiar / PSD le-a dat 570 de milioane de euro samsarilor de drepturi litigioase! Aproape toți sunt c…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan