Pakistan: Şase ofiţeri, printre care doi generali, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit FOTO

Pakistan: Şase ofiţeri, printre care doi generali, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit FOTO

Elicopterul s-a prăbuşit în timp ce se afla într-o misiune de evaluare a pagubelor provocate în acea provincie de ploile musonice care durează de mai multe săptămâni, conform Agerpres .

Investigaţiile preliminare sugerează drept cauză a accidentului condiţiile meteo, menţionează armata pakistaneză într-o declaraţie, infirmând speculaţiile că elicopterul ar fi fost doborât de rebelii din acea regiune.

Printre cei şase ofiţeri decedaţi se numără un general care comanda armata pakistaneză în regiunea de sud şi de asemenea un general care comanda forţele gărzii de coastă.


De la începutul sezonului de ploi musonice - care în sudul Asiei durează din iulie până în septembrie - în provincia Balucistan au murit cel puţin 136 de persoane din cauza intemperiilor şi încă 478 de persoane în restul Pakistanului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…