Pamela Anderson lasă garda jos în documentarul despre viața ei: „E povestea Cenușăresei, dar pe steroizi“ VIDEO FOTO

Pamela Anderson lasă garda jos în documentarul despre viața ei: „E povestea Cenușăresei, dar pe steroizi“ VIDEO FOTO

Filmul „Pamela, a love story“, lansat pe platforma Netflix, prezintă o imagine total opusă celei de bombă sexy, cu care actrița a fost asociată aproape întreaga viață.

La 55 de ani, Pamela Anderson își „scrie“ pentru prima dată povestea cu propriile-i cuvinte, amintiri, fotografii și filmări de arhivă în documentarul „Pamela, a love story“.

Considerată una dintre cele mai sexy femei din toate timpurile, actrița de origine canadiană apare în film fără mchiaj, cu părul lăsat liber și vorbește despre cele mai importante etape ale vieții și carierei sale, de la succesul ca model Playboy și actriță în „Baywatch“, la problemele venite odată cu faima și cele cinci căsnicii ratate.

Pamela Anderson, în documentarul „Pamela, a love story“, lansat de Netflix FOTO Profimedia

Documentarul acoperă întreaga viață a vedetei, de la copilăria ei într-un orășel din Canada, unde a suferit un abuz sexual, până la până la recentul debut pe Broadway, în 2022, în musicalul „Chicago“. Actrița vorbește despre toate momentele care i-au marcat viața și povestește cum a început cariera ei de model, după ce fost descoperită pe un stadion, la un meci de fotbal, despre faima mondială venită peste noapte odată cu apariția în Playboy și rolul din serialul „Baywatch“.

Pamela Anderson începe filmul căsătorită cu un un bărbat și îl încheie divorțată pentru a cincea oară , dar hotărâtă să se iubească. Actrița trece prin toate căsniciile sale, abordând poate cel mai sensibil subiect din viața privată: mariajul turbulent cu rockerul Tommy Lee, inclusiv furtul celebrei casete cu o filmare sexuală.

Anderson și Lee s-au căsătorit pe o plajă din Mexic în 1995, la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. Caseta pe care au filmat-o în luna de miere, în timp ce făceau sex, a fost furată mai târziu, din casa lor, de un electrician. A fost primul sex tape viral al unor celebrități, iar filmarea de opt minute i-a transformat dintr-un cuplu cunoscut într-o senzaţie mondială.

Cuplul, care a divorțat în 1998, după ce bateristul trupey Mötley Crüe a agresat-o fizic, are doi copii: Brandon, în vârstă de 26 de ani (care este și co-producător al documentarului) și Dylan, în vârstă de 25 de ani.

Pamela Anderson a vorbit despre celebra casetă XXX

Scandalurile din timpul acestui mariaj, „ștampila“ de bombă sexy de care a scăpat cu greu după difuzarea casetei sexuale, intruziunea paparazzilor în viața ei, frenezia media care a urmat sunt prezentate pe larg în documentar, iar Pamela Anderson a recunoscut că a fost cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Isteria din jurul casetei sexuale „a consolidat imaginea mea de personaj de desene animate“, își amintește Anderson. „Știam că în acel moment cariera mea s-a încheiat“, a povestit ea în film.

Astăzi, Pamela Anderson a renunțat la toată strălucirea de la Hollywood, și-a vândut conacul și trăiește în Lady Smith, orășelul ei natal, cu o populație mai mică de 9.000 de locuitori. Faptul că o vedetă care era însăși imaginea celebrității și poate cel mai cunoscut sex simbol al Americii a renunțat la bani și faimă pentru a-și găsi liniștea și pentru a se regăsi, l-a determinat pe regizorul Ryan White să facă acest documentar.

Pamela iubește basmele de când era mică. Rudele ei sunt de origine scandinavă și obișnuiau să-i citească povești scandinave. Iar orașul ei natal, Lady Smith, chiar e desprins dintr-un basm... Pamela Anderson mergând pe o plajă cu scoici, în fiecare zi... Nu face asta pentru camere, pur și simplu asta face ea în fiecare dimineață. Ea chiar merge și le cântă balenelor din mare. Toată viața ei e povestea Cenușăreasei, dar pe steroizi", a declarat pentru Hollywood Reporter regizorul Ryan White.

Mi-ar plăcea să-mi asum meritele și să spun că a trebuit să petrec luni de zile ca să-i câștig încrederea. Dar nu! Pamela este o persoană foarte încrezătoare. Este ca o carte deschisă și a fost pregătită să facă asta. Nu a spus niciodată: «Opriți filmarea», sau «Nu vreau să vorbesc despre asta» sau «Cum vei folosi asta în documentar?». Nu aș fi putut avea un subiect mai bun“, a mai spus regizorul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...