„Până și pe femeia de serviciu o desconsideră. Să o înjuri așa...”

„Până și pe femeia de serviciu o desconsideră. Să o înjuri așa...”

Prezentatoarea Mădălina Bălan de la Antena Stars e în centrul unor dezvăluiri apărute în presă referitoare la comportamentul ei în compania colegilor din trust, scrie ziare.com .

Astfel, Mădălina Bălan, cea care prezintă de luni până vineri jurnalul de la ora 14.00, ar fi provocat demisia de la Antena Stars a unei specialiste în machiaj, care s-ar fi săturat de criticile primite din partea jurnalistei.

”Mădălina Bălan se poartă urât cu aproape toți oamenii din instituție. Foarte puține persoane au reușit să-i intre în grații, ceea ce nu e deloc normal. Nu trebuie să ne străduim noi să-i facem ei pe plac și, chiar și așa, ea ne critică și ne tratează ca pe niște neica nimeni.

Până și pe femeia de serviciu o desconsideră, iar cu fata asta de la machiaj chiar nu putem înțelege ce a avut. Se poate să nu-i fi plăcut tehnica, dar dacă spunea cu frumosul sigur fata se conforma. Oricum, de mai multe ori s-a răstit la ea.

Fata e mică, are în jur de 20 de ani. Să o înjuri așa… Și-a dat demisia acum, înțeleg că își caută în altă parte”, a declarat o persoană din interiorul Antenelor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”