Panică la Roma. Un român a fost împușcat de un motociclist. Polițiștii cred că e vorba despre un asasinat

Panică la Roma. Un român a fost împușcat de un motociclist. Polițiștii cred că e vorba despre un asasinat

Scene ca în filmele de acțiune i-au șocat pe locuitorii dintr-un cartier situat la periferia Romei . Aceștia au asistat, cu groază, la un posibil asasinat. Mai exact, în plină stradă, un bărbat român a fost împușcat, de două ori, de un motociclist, care a trecut în viteză.

Românul a fost împușcat în plină stradă FOTO Tag 24

Execuția ca la carte a avut loc în jurul orei 20:00 între Casal de' Pazzi și Rebibbia, scrie publicația Tag 24. Victima locuia în apropiere de locul în care și-a găsit sfârșitul.

Carabinierii merg pe ipoteza unei reglări de conturi în stil mafiot

Românul, Mihai Ștefan R., mergea liniștit pe trotuar, pe o stradă din cartierul rezidențial în care locuia. Nimeni nu ar fi putut prevesti faptul că, în numai câteva clipe, avea să fie ucis. Un motociclist a trecut în viteză, înarmat cu un pistol. A tras două focuri de armă, drept la țintă și și-a văzut de drum.

Victima, în vârstă de 33 de ani, s-a prăbușit la pământ și a murit, la scurt timp . Panicați, martorii au cerut imediat ajutor, însă a fost prea târziu pentru ca medicii să mai poată salva viața bărbatului.

Carabinierii au izolat imediat zona și încearcă să dea de urma făptașului. Potrivit sursei citate, pe strada unde a avut loc posibilul asasinat se află și un magazin, încă deschis la ora respectivă. Este foarte posibil ca întreaga scenă să fi fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Românul ar fi avut antecedente penale. El era cercetat pentru furturi minore, însă anchetatorii suspectează că avea legături cu bande criminale și că el a căzut victimă unei reglări de conturi.

Miercuri seară, anchetatorii au ridicat filmările camerelor de supraveghere, pentru a vedea dacă există vreun indiciu care i-ar putea face să dea de urma motociclistului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă