Paramedic ISU, arestat pentru trafic de droguri. Investea banii în case şi maşini

Paramedic ISU, arestat pentru trafic de droguri. Investea banii în case şi maşini

Şoc uriaş printre paramedicii de la pompierii ieşeni - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi: unul dintre colegii lor a fost arestat zilele trecute pentru de droguri de mare risc, dezvăluie Ziarul de Iași .

Paramedicul lucra pe ambulanţe şi mergea la cazuri critice, unde oferea prim ajutor de urgenţă. Mai mult, colegii lui sunt şocaţi deoarece acesta era olimpic la multe probe sportive şi a reprezentat instituţia ieşeană la multe concursuri naţionale. Vedeţi mai jos cine este ieşeanul.

Paramedicul părea un om cumsecade în ochii colegilor, mai ales că mergea deseori la concursuri, unde adesea câştiga premii. Tânărul era specializat pe acordare de prim ajutor şi asistenţă medicală de urgenţă, şi mergea deseori la cazuri grave, unde lucra chiar şi cu substanţe interzise pentru a salva viaţa oamenilor.

În tot acest timp, pe grupurile de socializare interne, plutonierul IGSU Iaşi SMURD Ioan Iacomi se arăta ca fiind un tip foarte jovial şi social. Puţini însă ştiau faptul că Iacomi aducea heroină din Bucureşti şi din vest, apoi o vindea prin Iaşi.

Acesta acţiona împreună cu alţi trei, printre care şi o femeie: Adrian Morariu zis Trică, Angelica Morariu, şi Iulian Mihalachi. Toţi aceştia au fost băgaţi în arestul poliţiei pentru 30 de zile, până la data de 25 mai.

„În cauză s-a reţinut că, în perioada 2020 - aprilie 2023, inculpaţii, în mod repetat, au comercializat cantităţi de droguri de mare risc – heroină- consumatorilor de pe raza judeţului Iaşi, pentru suma de 100 de lei per doză. De asemenea, doi dintre inculpaţi au disimulat sumele ilicite de bani provenite în urma activităţilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, prin investirea acestora în construirea şi achiziţionarea unor imobile precum şi achiziţionarea de automobile. La data de 26 aprilie 2023 au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Iaşi, fiind identificate şi ridicate sumele de 5.220 euro şi 7.706 lei, două autoturisme, 30 de cartuşe de 8 mm, mai multe cântare electronice de mare precizie şi dispozitive de mărunţit. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi – Serviciul Antidrog”, au precizat reprezentanţii DIICOT.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…