„Parcă la televizor arăți mai gras!”

„Parcă la televizor arăți mai gras!”

Înainte de eliminarea suferită de Gaziantep în Cupa Turciei în fața celor de la Fenerbahce, scor 0-2, Marius Șumudică a avut parte de un moment special și s-a întâlnit cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, scrie digisport.ro .

Captură de ecran 2024-02-05 204051SPECIAL Marius Șumudică și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan / Foto: gazispor.com

”Probabil mă duc imediat după ce mănânc baclava”, a răspuns Șumudică

Marius Șumudică a vorbit mereu despre respectul și admirația față de președintele Turciei. Înainte de a-l întreba dacă își dorește să devină cetățean turc, Erdogan a glumit cu Șumudică: ”parcă la televizor arăți mai gras”. Răspunsul dat de român l-a făcut să râdă.

”A venit domnul Erdogan să viziteze orașele afectate de cutremur, pentru că a trecut un an de la cutremurul devastator din Turcia. Printre altele, clubul nostru a fost reprezentat de bașkan, de mine și de căpitan. Am mers la aeroport, a dat mâna cu fiecare și am avut un dialog. Sunt onorat, să stai față în față cu un asemenea om...

Mi-a și zis 'parcă la televizor arăți mai gras'. 'Probabil mă duc imediat după ce mănânc vreo baclava sau ceva', am zis, și a început să râdă. Am avut o discuție, m-a întrebat dacă vreau să fiu cetățean turc”, a povestit Marius Șumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică nu vrea să renunțe la cetățenia română

Marius Șumudică i-a confirmat președintelui Turciei că vrea pașaportul turcesc, dar cu o condiție: să nu fie obligat să renunțe la cetățenia română.

Sunt onorat, am discutat câteva minute cu președintele Turciei, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Este o onoare pentru mine. M-a întrebat dacă îmi doresc pașaportul turcesc.

I-am zis 'Cu mare plăcere, dar nu renunț la cetățenia română'. I-am spus și că este o mare onoare pentru mine”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Marius Șumudică, trei ani în Turcia

Marius Șumudică a antrenat patru echipe în Turcia, pe Kayserispor, Gaziantep, în două rânduri, Rizespor și Yeni Malatyaspor, la care a stat, adunat, trei ani:

  • Kayserispor - între iulie 2017 și mai 2018
  • Gaziantep - între iunie 2019 și ianuarie 2021
  • Rizespor - între ianuarie și martie 2021
  • Malatyaspor - octombrie 2021 - februarie 2022
  • Gaziantep - septembrie 2023 - prezent


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat