„Parcă vorbești de mall Băneasa..stând la coadă la nachos”/Delia, arogantă cu un fan după ce s-a fotografiat la poalele Everestului

„Parcă vorbești de mall Băneasa..stând la coadă la nachos”/Delia, arogantă cu un fan după ce s-a fotografiat la poalele Everestului

Delia și soțul ei Răzvan Munteanu se află în Nepal, într-o vacanță în care au ajuns până la poalele Muntelui Everest, unde s-au fotografiat.

Postarea artistei a strâns mii de likeuri, dar a generat și un incident între ea și unul dintre urmăritori, care a avut un comentariu care a deranjat-o pe aceasta.

"Doi turiști români bogați care au mai postat ceva. Everest era un simbol pentru lumea asta. Acum e turism. Oricum enjoy", a scris fanul artistei, fapt care a enervat-o pe Delia, care i-a răspuns acid:

"Aaa și mai bine rămâne un simbol ..și nu calcă nimeni pe acolo. Să rămână în sărăcie ..de ce să câștige țara lor de pe urma “turistilor bogati”! Rămâne un simbol! Nu fură nimeni muntele din loc..stai liniștit. Nu mai e Everestul domnle ce a fost. Parcă vorbești de mall Baneasa..stând la coadă la nachos"


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat