Parchetul General a închis Dosarul Microfonul. Crătițăreasa lui Dragnea susținea că e înregistrată din priză!

Parchetul General a închis Dosarul Microfonul. Crătițăreasa lui Dragnea susținea că e înregistrată din priză!

Parchetul General a închis Dosarul Microfonul. Crătițăreasa lui Dragnea susținea că e înregistrată din priză! Dosarul "Microfonul", care privea dispozitivul de inregistrare pe care ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a gasit in locuinta sa, a fost inchis, potrivit Realitatea TV.

Dosarul privea faptul ca, la sfarsitul anului trecut, Carmen Dan a sustinut ca a descoperit in locuinta sa un dispozitiv de inregistrare si ca a sesizat in acest caz politia.

Crătițăreasa a declarat atunci ca a gasit dispozitivul cand a vrut sa-si puna telefonul la incarcat in priza, iar masca prizei s-a desprins.

"Am descoperit dispozitivul azi-dupa amiaza, cand am vrut sa pun telefonul in priza. Dupa-amiaza. Dupa sedinta de Guvern. Dispozitivul nu era vizibil, consider ca este o precizare importanta. Era conectat la o sursa de alimentare si avea si o baterie. La domiciliu este spatiul meu privat. Este un dispozitiv functional", a declarat Crătițăreasa atunci

Fostul director al SRI din perioada 1997-2000, Costin Georgescu, a spus, atunci, ca respectivul dispozitiv era folosit pe vremea lui Nicolae Ceausescu, deci in urma cu circa 30 de ani.

"Daca se confirma ca era un dispozitiv de inregistrare, trebuie gasit cine l-a pus si de ce l-a pus acolo. Imi este foarte clar ca nu este lucrarea unui serviciu de informatii, pentru faptul ca serviciile nu folosesc asemenea aparatura. La ora actuala, tehnica a evoluat in asemenea fel incat nu mai pot fi folosite tehnici de acum 30 de ani, care se puneau pe vremea lui Ceausescu. Se mai pun si azi, dar de catre persoane private, cum, probabil, este si in cazul doamnei Carmen Dan", a spus Georgescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?