Paris Fashion Week: protejatul lui Jean Paul Gaultier a deschis evenimentul cu o colecție incitantă

Paris Fashion Week: protejatul lui Jean Paul Gaultier a deschis evenimentul cu o colecție incitantă

Săptămâna Modei de la Paris a început luni cu show-ul lui Victor Weinsanto, un fost dansator care a studiat cu Jean Paul Gaultier.

Show-ul lui Weinsanto de la Săptămâna Modei de la Paris a fost eclectic și incitant FOTO Profimedia

Prima a zi a evenimentului de modă de la Paris este dedicată, prin tradiție, tinerilor designeri. Victor Weinsanto (28 de ani) și-a lansat colecția pentru primăvară-vară 2023, iar prezentarea sa a fost una „teatrală și incitantă“.

Designerul în vârstă de 28 de ani este un fost dansator care a studiat cu marele creator Jean Paul Gaultier, înainte de a-și lansa propria marcă de haine, în 2020.

Weinsanto a declarat pentru AFP că noua colecție este o „declarație de dragoste“ pentru generația sa și este inspirată de tineri colegi designeri. Colecția a fost una eclectică și a inclus de la denim și rochii teatrale, până la o „costumație bondage“.

Prezentarea creatorului francez a inclus o colecție digital creată special pentru trupa coreeană de fete Lightsum, care au defilat virtual, prin intermediul unor holograme. Această colecție digitală va fi vândută sub formă de NFT-uri, în Metavers.

Weinsanto (foto) a declarat că oamenii caută „creativitate, libertate, nebunie și umor“ în ținutele lor, în acest moment, iar imaginea designerilor din anii 1990, care se bârfeau între ei, s-a demodat.

victor weinsanto paris fashion week profimedia 0726338850 jpg

Săptămâna Modei de la Paris continuă cu show-uri ale marilor case de modă printre care Dior, Chanel, Balenciaga, Stella McCartney și Issey Miyake.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...