Paris Hilton își dorește și o fetiță. Mama-surogat i-a născut luna trecută un băiețel

Paris Hilton își dorește și o fetiță. Mama-surogat i-a născut luna trecută un băiețel

Celebra Paris Whitney Hilton, moștenitoare a lanțului hotelier Hilton, a declarat că își dorește să devină mama unei fetițe. Această declarație vine la scurt timp după ce a devenit mamă de băiat, acesta fiind adus pe lume de o mamă-surogat.

FOTO Instagram

Paris Hilton și Reum, un celebru om de afaceri din Chicago, s-au căsătorit în noiembrie 2021. Cei doi au o relație de 3 ani de zile.

A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”, a declarat Hilton pentru revista People.

Vedeta a discutat și despre planurile de a face un copil, afirmând că împreună cu Reum au început procesul de fertilizare în vitro, chiar în timpul pandemiei de Covid-19.

„Am făcut-o de șapte ori... Am toți băieții. Am 20 de băieți. Recent, tocmai am reluat procesul, așa că aștept rezultatele pentru a vedea dacă printre noii embrioni vor exista și fete.”, a afirmat Paris Hilton, potrivit Eva.ro .

Paris și Reum au distribuit pe rețelele de socializare prima imagine împreună cu băiețelul lor, Phoenix.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”