Parlamentare 2020/Tulcea: PSD a obţinut 32% din voturi în judeţ şi PNL - 29% (numărătoare paralelă parţială)

Parlamentare 2020/Tulcea: PSD a obţinut 32% din voturi în judeţ şi PNL - 29% (numărătoare paralelă parţială)

Candidaţii PSD la alegerile parlamentare au fost votaţi duminică de cei mai mulţi alegători din judeţul Tulcea, obţinând 32% şi sunt urmaţi la o diferenţă de circa 500 de voturi de cei ai PNL, cu 29%, potrivit numărătorii paralele efectuate de organizaţia judeţeană a liberalilor.

Preşedintele filialei teritoriale a PNL, Ştefan Ilie, a declarat pentru AGERPRES că în urma centralizării rezultatelor din circa 50% din secţiile de votare din judeţ, reprezentanţii PSD au obţinut 32% din voturi, cei ai PNL, 29%, iar cei ai Alianţei pentru Unirea Românilor, 12%.

"Sunt convins că sunt nişte forţe plătite cu un anumit interes. Un partid nu are cum să ajungă la 12% într-o singură lună, fără investiţii masive şi dacă nu exploatează un anumit nivel de cultură", a afirmat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Ştefan Ilie a apreciat că prezenţa la vot înregistrată în judeţul Tulcea a fost influenţată de pandemie şi de condiţiile meteorologice.

"Prezenţa înregistrată în municipiul Tulcea este acceptabilă în raport cu cea din judeţ, care este scăzută faţă de restul ţării. Probabil că pandemia şi timpul nefavorabil au influenţat prezenţa la urne", a spus el.

Potrivit Autorităţii Electorale Permanente, duminică, 27,67% din persoanele cu drept de vot din judeţul Tulcea s-au prezentat la urne. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”