Parlamentare 2020/Tulcea: PSD a obţinut 32% din voturi în judeţ şi PNL - 29% (numărătoare paralelă parţială)

Parlamentare 2020/Tulcea: PSD a obţinut 32% din voturi în judeţ şi PNL - 29% (numărătoare paralelă parţială)

Candidaţii PSD la alegerile parlamentare au fost votaţi duminică de cei mai mulţi alegători din judeţul Tulcea, obţinând 32% şi sunt urmaţi la o diferenţă de circa 500 de voturi de cei ai PNL, cu 29%, potrivit numărătorii paralele efectuate de organizaţia judeţeană a liberalilor.

Preşedintele filialei teritoriale a PNL, Ştefan Ilie, a declarat pentru AGERPRES că în urma centralizării rezultatelor din circa 50% din secţiile de votare din judeţ, reprezentanţii PSD au obţinut 32% din voturi, cei ai PNL, 29%, iar cei ai Alianţei pentru Unirea Românilor, 12%.

"Sunt convins că sunt nişte forţe plătite cu un anumit interes. Un partid nu are cum să ajungă la 12% într-o singură lună, fără investiţii masive şi dacă nu exploatează un anumit nivel de cultură", a afirmat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Ştefan Ilie a apreciat că prezenţa la vot înregistrată în judeţul Tulcea a fost influenţată de pandemie şi de condiţiile meteorologice.

"Prezenţa înregistrată în municipiul Tulcea este acceptabilă în raport cu cea din judeţ, care este scăzută faţă de restul ţării. Probabil că pandemia şi timpul nefavorabil au influenţat prezenţa la urne", a spus el.

Potrivit Autorităţii Electorale Permanente, duminică, 27,67% din persoanele cu drept de vot din judeţul Tulcea s-au prezentat la urne. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public