Parlamentare2020 / Dorinel Munteanu (PMP): E nevoie de o lege a sportului, care a fost uitat în ultimii 20 de ani

Parlamentare2020 / Dorinel Munteanu (PMP): E nevoie de o lege a sportului, care a fost uitat în ultimii 20 de ani

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu, candidat pe primul loc la Senat pe lista PMP Cluj, a declarat, vineri, că sportul românesc a fost uitat în ultimii 20 de ani şi că este nevoie de o lege care să-l reglementeze.

"Sportul românesc a fost cam uitat de cel puţin 20 de ani. Rezultatele vorbesc. În primul rând, avem nevoie la nivelul Parlamentului, avem nevoie de o lege nouă a sportului, de investiţie, de finanţări ale sportului românesc, fiindcă fără o finanţare masivă din partea statului nu avem nicio şansă să ne revenim în sport. Asta este menirea mea dacă voi fi votat de clujeni. Am şi un plan pentru Cluj, care este puţin mai dezvoltat, începând cu copiii şi juniorii, care sunt baza sportului sau speranţa noastră", a declarat Dorinel Munteanu, pe platforma PMP TV.

El a adăugat că aproape niciun partid nu mai are inclusă problema sportului românesc în programul electoral.

"Îmi doresc să facem o schimbare împreună cu Mişcarea Populară şi sunt foarte surprins de această campanie, fiindcă trebuie să le vorbesc oamenilor de ce facem în această campanie, fiindcă sportul nu prea a fost inclus de aproape niciun partid în programul său", a menţionat fostul internaţional român.

În context, Dorinel Munteanu a mai spus că e nevoie şi de o lege a sponsorizării, astfel încât firmele să dispună de facilităţi, pentru a putea aloca pentru sport o parte din profit.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”