Parlamentare2020/ AEP pune la dispoziţie materiale de informare despre votarea prin intermediul urnei mobile

Parlamentare2020/ AEP pune la dispoziţie materiale de informare despre votarea prin intermediul urnei mobile

Autoritatea Electorală Permanentă pune la dispoziţia alegătorilor care doresc să voteze la scrutinul din 6 decembrie un clip video şi materiale de informare menite să ilustreze tehnica votării prin intermediul urnei speciale (mobile), atât pentru persoanele aflate în carantină sau izolare din cauza pandemiei de COVID-19, cât şi pentru persoanele netransportabile.


Pe site-ul AEP, www.roaep.ro în cadrul secţiunii "Urna mobilă" (specială), poate fi accesat şi descărcat atât modelul cererii de vot prin intermediul urnei speciale de către persoanele netransportabile din motive de boală sau invaliditate, precum şi modelul cererii pentru emiterea documentelor necesare exercitării dreptului de vot prin intermediul urnei mobile de către persoanele aflate în izolare sau carantină, se arată într-un comunicat de presă al AEP, remis, duminică, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul aceleaşi secţiuni, alegătorul este îndrumat să identifice secţia de votare la care este arondat şi adresa biroului electoral de circumscripţie judeţeană sau a oficiului electoral de sector, după caz, pe raza căruia are domiciliul sau reşedinţa.

AEP a realizat şi un material video pe tema procedurii de exercitare a dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile), care poate fi vizionat pe canalul de YouTube şi pe pagina de Facebook a Autorităţii Electorale Permanente şi poate fi preluat în regim gratuit de către instituţiile mass-media interesate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

2 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România

3 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

4 Așa o fi?

5 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …