Parlamentare2020/ BEM: Votarea, întreruptă la o secţie din Sectorul 3, după ce un alegător a decedat

Parlamentare2020/ BEM: Votarea, întreruptă la o secţie din Sectorul 3, după ce un alegător a decedat

Procesul de votare a fost întrerupt, duminică, la Secţia nr. 643 din Capitală, după ce o persoană care s-a prezentat la urne a decedat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti nr. 42, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Potrivit acesteia, s-a sunat la 112, urmând ca Serviciul Omoruri să efectueze cercetarea în cauză.

Stancu-Ţipişcă a mai informat că s-a reluat activitatea la secţia din Sectorul 3 unde procesul de votare fusese întrerupt pentru dezinfecţia localului ca urmare a faptului că un membru al Biroului electoral a fost confirmat cu COVID-19. La Secţia 551 nu s-a votat circa o oră.

"La o secţie de votare din Bucureşti, procesul electoral a fost suspendat temporar, după ce un membru al Biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul făcuse testul ieri şi a primit azi rezultatul", preciza anterior purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /