Parlamentare2020/ Năsui: Am votat cu gândul că este cea mai importantă zi pentru următorii patru ani

Parlamentare2020/ Năsui: Am votat cu gândul că este cea mai importantă zi pentru următorii patru ani

Copreşedintele Alianţei USR PLUS Bucureşti Claudiu Năsui a afirmat că a votat la scrutinul parlamentar cu gândul că este cea mai importantă zi pentru următorii patru ani.

"Felul cum poporul român acţionează astăzi, votează astăzi va determina felul cum va arăta România în următorii patru ani de zile. Dacă ne dorim o Românie fără hoţie, dacă ne dorim o Românie mai aproape de idealurile europene, dacă ne dorim o Românie aşa cum vedem şi noi că merge în alte ţări, că sunt sisteme funcţionale în alte ţări şi ne dorim să le avem şi noi, asta se poate întâmpla dacă astăzi ieşim la vot şi votăm în consecinţă", a declarat Năsui, după ce a votat la o secţie organizată la Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu".

El a îndemnat alegătorii să se prezinte la urne. "Românii ar trebui să iasă la vot. Mesajul este să iasă la vot, să voteze şi să ştie că o Românie mai bună este posibilă. Şi este posibilă dacă astăzi îşi folosesc dreptul de vot. Dreptul de vot este colosal de important într-o democraţie. (...) Ne-am luptat pentru dreptul acesta, s-a murit pentru dreptul acesta chiar aici în Piaţa Universităţii acum 30 de ani. Haideţi să-l folosim şi haideţi să dăm României şansa pe care o merită", a transmis Claudiu Năsui.

La aceeaşi secţie au votat şi candidaţii USR PLUS Cristina Prună, Cristian Seidler, Mihai Badea, Alin Apostol, Denisa Neagu, Oana Ozmen. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…