Parlamentare2020/ PNL Bucureşti - mesaj către Ciolacu: Nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil

Parlamentare2020/ PNL Bucureşti - mesaj către Ciolacu: Nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil

PNL Bucureşti critică mai multe candidaturi aflate pe lista social-democraţilor la parlamentare şi cere preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, printr-o scrisoare deschisă, să se dezică oficial de acestea şi să facă ''în aşa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României''.

''Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiţei din Bucureşti, doamna Gabriela Firea, a cheltuit discreţionar şi extrem de bine direcţionat banii municipalităţii. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jigneşte şi otrăveşte spaţiul public, în continuare, fără să fie sancţionat în vreun fel. Iată că unul dintre candidaţii dumneavoastră, din noua Caracatiţă pentru Bucureşti, fostul primar al Sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupţie. Caracatiţa este extinsă şi la alţi candidaţi PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, şi el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancţionate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri? Vă solicităm să vă cereţi scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceţi oficial de candidaturile lor, să faceţi în aşa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veţi face apel la chestiuni formale şi juridice, dar adevărul este că vreţi să le daţi imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Aşa cum faceţi pentru toţi, aşa cum sunteţi cu toţii. S-a văzut această politică deliberată şi în cazul Florin Iordache pe care l-aţi promovat şef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o ruşine mai mare nici nu se putea'', se arată în scrisoarea PNL Bucureşti.

Liberalii bucureşteni consideră că PSD nu mai are dreptul moral de a conduce România.

''Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne. Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiţi decât clientela de partid, pe care o serviţi umil. Şi vreţi să o luaţi de la capăt cu aceleaşi marionete, puse şi în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeaşi Caracatiţă infracţională pe care bucureştenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roşu demn de supranumele partidului pe care îl conduceţi'', precizează reprezentanţii PNL Bucureşti.

Aceştia fac trimitere la votul din decembrie.

''Din fericire, pentru ciuma roşie există un vaccin testat şi de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numeşte vot. Aţi încercaţi să-l amânaţi cu uneltele pe care le-aţi plasat în diverse instituţii, dar nu aţi reuşit. Cum nu veţi reuşi nici pe 6 decembrie să faceţi uitat răul produs României şi Bucureştiului. Pe 6 decembrie, e rândul bucureştenilor să vă bată. La vot'', a fost mesajul PNL Bucureşti către Ciolacu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”