Parlamentare2020/ Prahova: PSD crede că va obţine în judeţ patru mandate de deputat şi două de senator

Parlamentare2020/ Prahova: PSD crede că va obţine în judeţ patru mandate de deputat şi două de senator

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma rezultatului de la scrutinul de duminică, speră ca organizaţia pe care o conduce să obţină patru mandate de deputat şi două de senator.

"Cred că prahovenii şi, de altfel, toţi românii au vrut ca, prin votul lor, să sancţioneze guvernarea PNL. Mesajul nostru a fost îndreptat către oameni şi a vizat siguranţa acestora şi mă bucur că prahovenii şi românii au înţeles că suntem un partid apropiat de oameni. Ne pasă de români şi trebuie să găsim soluţii pentru perioada grea pe care o traversăm acum şi pentru perioada economică grea din 2021. În urma scorului pe care îl avem, cred că vom obţine la Prahova patru mandate de deputat şi două de senator", a spus Toader.

Astfel, conform listei de candidaţi a PSD Prahova, ar obţine mandate de deputat următorii: Bogdan Toader (preşedintele PSD Prahova), fostul judecător CCR Simona-Maya Teodoroiu, fostul ministru al Mediului Graţiela Gavrilescu şi deputatul Rodica Paraschiv.

De asemenea, senatorul Radu Oprea va obţine un nou mandat, iar Laura Moagher, care în legislatura care se încheie a fost deputat, va obţine un mandat de senator, conform calculelor lui Toader.

PSD a obţinut cele mai multe voturi în judeţul Prahova la scrutinul electoral de duminică, fiind urmat de PNL şi de USR PLUS, potrivit datelor publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente după centralizarea voturilor din peste 97% dintre secţii. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”