Parlamentare2020/Olt: PSD - peste 57%; PNL - aproape 20%; AUR - peste 5% (date provizorii AEP)

Parlamentare2020/Olt: PSD - peste 57%; PNL - aproape 20%; AUR - peste 5% (date provizorii AEP)

Candidaţii PSD s-au clasat pe primul loc în judeţul Olt, obţinând 58,1% din voturi la Senat şi 57,2% din voturi la Camera Deputaţilor, iar pe locul al doilea s-au clasat candidaţii PNL, cu aproape 19,89% din voturi la Senat şi 19,91% din voturi la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor provizorii de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.

Pe locul al treilea în judeţul Olt se clasează candidaţii Alianţei pentru Unirea Românilor, cu 5,81% din voturi la Senat şi 5,63% din voturi la Camera Deputaţilor.

Candidaţii Alianţei USR PLUS au obţinut 5,21% din voturi pentru Senat şi 5,15% din voturi pentru Camera Deputaţilor, fiind pe locul al patrulea în opţiunile alegătorilor.

Pe locul al cincilea în judeţul Olt s-a clasat Pro România, cu 4,75 din voturi la Senat şi 4,9% din voturi la Camera Deputaţilor. PMP a obţinut 2,90% din voturi la Senat şi 2,68% din voturi la Camera Deputaţilor, PPU-SL - 1,01% la Senat şi 1,06% la Camera Deputaţilor, iar celelalte partide au obţinut mai puţin de 1% din voturi.

Potrivit site-ului AEP, rezultatele provizorii din judeţul Olt includ voturile din toate cele 380 de secţii de votare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro