Parlamentare2020/Orban: 6 decembrie - un moment de cotitură; e extrem de important să veniţi la vot

Parlamentare2020/Orban: 6 decembrie - un moment de cotitură; e extrem de important să veniţi la vot

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat joi că alegerile parlamentare reprezintă un moment de ''cotitură'' şi a dat garanţii că exercitarea votului la scrutin se va face în cele mai sigure condiţii de protejare a sănătăţii.

"6 decembrie reprezintă un moment de cotitură, avem şansa ca România să se îndrepte în direcţia corectă, avem şansa ca în 6 decembrie să reuşim să dăm României o majoritate parlamentară responsabilă şi un Guvern capabil să implementeze Planul naţional de dezvoltare. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi, avem puterea şi trebuie doar să o folosim. Fiecare dintre dumneavoastră gândiţi-vă că este extrem de important să veniţi la vot, să vă exercitaţi acest drept fundamental. Chiar dacă mulţi au încercat să vă sperie, să vă spună să nu veniţi la vot, eu vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiţii de protejare a sănătăţii. Nimeni dintre cei care vor veni la vot nu va avea sănătatea pusă în pericol, pentru că am luat măsuri de protecţie stricte pe care le vom aplica şi oricine îşi exercită dreptul de vot va fi protejat de riscul de infectare", a transmis Orban, într-o declaraţie la sediul PNL.

Potrivit liderului PNL, votul la alegerile parlamentare de duminică reprezintă "o investiţie în şansa României de dezvoltare".

"Fiecare vot pe care îl veţi acorda PNL va însemna o garanţie pentru mersul României pe direcţia corectă, o garanţie pentru realizarea unui plan ambiţios care are cu adevărat posibilitatea să ridice România. Dragi români, alegerile din 6 decembrie sunt şi despre România şi cum va arăta România, sunt alegeri care vor defini drumul României în următorii ani, alegerile din 6 decembrie sunt şi despre bun simţ şi despre omenie şi despre solidaritate şi despre responsabilitate. Alegerile din 6 decembrie sunt şi despre onestitate, corectitudine, competenţă şi capacitate de realizare a angajamentelor electorale. Am câştigat ultimele trei alegeri - pentru Parlamentul European, prezidenţiale şi locale. Alegerile parlamentare sunt în schimb alegerile decisive în care toţi românii care au avut încredere în noi, în preşedintele Klaus Iohannis, în capacitatea noastră de a pune România în primul rând trebuie să vină la vot şi să voteze cu aceia care au arătat că sunt capabili să dezvolte România, să aducă îmbunătăţiri în viaţa fiecăruia dintre români. Dragi, români pe 6 decembrie decideţi viitorul României! Pe 6 decembrie votaţi pentru a asigura dezvoltarea României, iar din 7 decembrie vă aştept să dezvoltăm împreună România", a afirmat Ludovic Orban. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...