Parlamentarii au întrerupt dezbaterile pe buget, pentru a fi colindaţi de copii: Aduceţi portofelele

Parlamentarii au întrerupt dezbaterile pe buget, pentru a fi colindaţi de copii: Aduceţi portofelele

Un grup de colindători a venit, duminică, la Parlament, unde este dezbătut proiectul legii bugetului pe anul 2016, senatorii şi deputaţii făcând o pauză pentru a-i asculta, Viorel Ştefan (PSD) glumind că aleşii trebuie să "aducă portofelele" pentru că nu au "colăcei".

Grupul de copii a fost invitat în Parlament de deputatul PNL Andreea Paul , membră a Comisiei de buget. Ei au venit chiar înainte de pauza de masă a parlamentarilor, aleşii întrerupând dezbaterile pentru a-i asculta pe colindători.

Copiii au cântat în Parlament aproximativ 10 minute, iar la final au primit, din partea membrilor Comisiilor de buget, covrigi, portocale şi mere. Înainte de a ajunge la Parlament colindătorii, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan , i-a anunţat pe aleşi de sosirea copiilor şi a glumit că trebuie să-şi aducă portofelele.

"Peste 20 de minute o să vină acest grup de copii, să vă aduceţi şi portofelele, că nu avem colăcei", a spus Viorel Ştefan.

Colindători vin în Parlament în fiecare an, în perioada Crăciunului, invitaţi de parlamentari din zonele pe care le reprezintă.

Parlamentarii vor continua dezbaterile asupra bugetului la ora 14.00, după pauza de masă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră