Parlamentarii UDMR - convocați în ședință după eșuarea negocierilor cu PSD (surse)

Parlamentarii UDMR - convocați în ședință după eșuarea negocierilor cu PSD (surse)

Grupurile reunite ale UDMR urmează să se reunească marți pentru a discuta despre ce vor face parlamentarii formațiunii la votarea moțiunii de cenzură, potrivit unor surse parlamentare.

 Potrivit surselor citate, această ședință a fost convocată după ce negocierile politice dintre PSD și UDMR au eșuat.

Cele două formațiuni nu au căzut de acord asupra proiectului privind pragul pentru folosirea limbii materne. Acest proiect urma să intre în dezbaterea a trei comisii de la Cameră, la ora 10,00, dar ședința a fost amânată . Tot marți, proiectul privind declararea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunității maghiare din România a fost retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului, la propunerea PSD.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”