Partenera de viață a lui Tudor Chirilă, schimare radicală de look

Partenera de viață a lui Tudor Chirilă, schimare radicală de look

Iulia Mîzgan a intra în atenția presei odată cu relația ei cu Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, liderul trupei Vama, actor de teatru și antrenor la „Vocea României” (PRO TV). Mamă a doi băieți, antreprenor și o persoană discretă, iubita lui Tudor Chirilă a avut recent un gest de cochetărie și le-a arătat prietenilor de pe Instagram ce schimbare de look și-a făcut.

În prima săptămână din octombrie, Iulia s-a lăsat din nou pe mâinile pricepute ale hair-stylist-ului George Soare, care de data aceasta i-a mai deschis nuanța de blond, i-a accentuat șuvițele, dar a și tuns-o mult mai scurt, părul fiind acum până în zona bărbiei. Pozele din galerie vorbesc de la sine despre cât de bine îi vine Iuliei noua tunsoare. Nu că ar fi avut nevoie, dar coafura fresh îi mai șterge câțiva ani buni de pe chip.

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă sunt împreună de 10 ani și au doi băieți

Bistrițeanca Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi activează în marketing. Are 39 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?