Partenerul de afaceri al nepotului lui Ciolacu a preluat un lanț cu 22 de farmacii

Partenerul de afaceri al nepotului lui Ciolacu a preluat un lanț cu 22 de farmacii

Lanţul de farmacii Evofarm, cu 126 de unităţi în mai multe judeţe din ţară, potrivit informaţiilor publice de pe site-ul instituţiei, preia 22 de far­ma­cii aparţinând companiei Farma­cia de la Ţară, localizate în judeţele Dâmbo­viţa, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman.

Firma Marcos Provit, care deţine farmaciile Evofarm, este controlată de Marius Gabriel Neagu, Andrei Isac şi Andrei Robert Tănase, potri­vit platformei termene.ro. În 2022, Marcos Provit a avut o cifră de afa­ceri de 226 mil. lei, plus 40%, un pro­fit net de 5,3 mil. lei şi un număr me­diu de 231 de angajaţi, arată sursa citată. Marius Gabriel Neagu este par­tener de afaceri cu Mihai Cristian Cio­lacu, despre care presa a scris că este nepotul lui Marcel Ciolacu, pri­mul-ministru al României. Mai mult, firma Marcos Provit este şi acţionar majoritar al Evo Nuclear, firmă înfi­inţată în 2022, unde acţionari mino­ritari sunt Mihai Cristian Ciolacu şi Vlad Vrancisc Iman, scrie ZF .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB