Particula lui Dumnezeu: J.J. Abrams lucrează la un thriller ştiinţifico-fantastic care va fi lansat în februarie 2017 - VIDEO

Particula lui Dumnezeu: J.J. Abrams lucrează la un thriller ştiinţifico-fantastic care va fi lansat în februarie 2017 - VIDEO

Regizorul J.J. Abrams se va ocupa de producţia unui thriller ştiinţifico-fantastic, numit "God Particle", producătorii precizând, de asemenea, că data lansării peliculei a fost stabilită pentru 24 februarie 2017, potrivit variety.com.

Particula lui Dumnezeu: J.J. Abrams lucrează la un thriller ştiinţifico-fantastic care va fi lansat în februarie 2017 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Paramount, împreună cu compania deţinută de J.J. Abrams, Bad Robot Productions, se vor ocupa de producţia filmului "Particula lui Dumnezeu / God Particle", a cărei distribuţie nu a fost încă anunţată. În 2012, atunci când proiectul peliculei a fost iniţiat de ambele companii de producţie, regizorul anunţat era Julius Onah, iar scenaristul Oren Uziel.

Pelicula se petrece în viitorul apropiat şi se centrează pe o echipă de astronauţi de la bordul unei staţii spaţiale. În timp ce luptă cu disperare pentru a supravieţui, astronauţii fac o descoperire terifiantă care este un punct de turnură pentru perspectiva asupra realităţii înconjurătoare.

Potrivit variety.com, în 20 de zile după lansare, "Star Wars: Trezirea forţei", al cărui regizor şi producător este J.J. Abrams a depăşit "Avatar", de James Cameron, înregistrând încasări de 760,5 milioane de dolari şi devenind filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord. Pe plan global, filmul se situează acum pe locul al patrulea, cu încasări de 1,5 miliarde de dolari în întreaga lume, fără a include China. "Star Wars: Trezirea forţei", reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

J.J. Abrams a produs filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă" şi va produce următorul film din saga Star Wars, "Star Trek Beyond", precum şi o altă peliculă, "10 Cloverfield Lane", infomează Variety.com.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…