Pasager la bordul unui „zbor fantomă". Bărbat șocat să descopere că era singurul din avion VIDEO

Pasager la bordul unui „zbor fantomă". Bărbat șocat să descopere că era singurul din avion VIDEO

Robbie Allen a fost singurul pasager al unui zbor de la Sydney la Fiji, în ianuarie 2022 potrivit Daily Mail Online . Este varianta extremă a ceea ce companiile aeriene numesc „zbor fantomă".

Un avion în mare parte gol este numit „zbor fantomă” (mai exact, când o rută normală este parcursă cu mai puțin de 10% din capacitatea de pasageri ocupată). Procentul ar fi fost o situație mult mai fericită decât cea în care s-a aflat Robbie Allen, pentru că aeronava în care a călătorit bărbatul nu l-a avut ca pasager decât pe el.

Am fost literalmente singura persoană din tot avionul', a spus pasagerul într-un videoclip care a adunat aproape 500.000 de accesări.

Bărbatul a dat recent, pe Tik Tok, detalii despre zborul său spre Fiji cu avionul gol.

„Căpitanul a venit, s-a așezat lângă mine și a vorbit cu mine. Personalul mi-a dat tot ce am vrut”, a spus Allen.

„Sunt un VIP”

Robbie Allen a făcut haz necaz cu privire la zborul care i-a creat un sentiment straniu , spunând că a fost pus la bordul unui „avion privat", drept cadou pentru viitoarea sa zi de naștere.

Am literalmente tot avionul pentru mine. Sunt singurul pasager. Este pentru ziua mea de naștere. Sunt un VIP”, a spus el.

În imaginile filmate de bărbat apare și bolul cu gustări pe care însoțitoarea de bord i l-a pregătit, alături un pahar de vin spumant.

„Rezervasem deja la clasa business, dar aș fi primit-o gratuit dacă nu o făceam”, a spus pasagerul, care a mărturisit că nu va uita niciodată acest zbor.

Comentariile la filmul cu experința sa memorabilăn-au fost puține. Mulți s-au amuzat de bagajul „singuratic” al lui Allen.

Bagajul lui Allen. FOTO Tik Tok

„Ca introvertit, îmi doresc asta, foarte mult”, fost una dintre reacțiile la filmul postat online de bărbat.

M-aș speria la poarta goală, crezând că am greșit poarta”, a spus o altă persoană.

"Zborurile fantomă"

Companiile aeriene efectuează adesea zboruri fantomă (un zbor regulat programat cu mai puțin de 10% din locurile destinate pasageilor ocupate) pentru a îndeplini obligațiile contractuale.

Astfel de zboruri sunt deseori criticate pentru că irosesc combustibil și contribuie inutil la creșterea emisiilor de carbon.

Lucruri ciudatei în avioane

Amintim că, în septembrie 2022, pasagerii unui avion al companiei aeriene American Airlines s-au plâns că au auzit gemete și zgomote neobișnuite prin sistemul de comunicații. Unul dintre pasageri a înregistrat aceste sunete și a postat videoclipul pe Twitter.

Pentru un alt zbor, rudele unui mort au încercat să urce cadavrul în avion susţinând că acea persoană de fapt trăieşte. Oamenii încercau astfel să transporte cadavrul fără a plăti taxa care se cere în mod normal în asemenea situaţii, taxă care este destul de mare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?