Pasagerii care sosesc pe Otopeni au la dispoziție taxiuri cu tarife de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă, începând de miercuri

Pasagerii care sosesc pe Otopeni au la dispoziție taxiuri cu tarife de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă, începând de miercuri

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor avea la dispoziție, începând de miercuri, ora 0,00, taxiuri autorizate cu tarife de maximum 1,40 lei/kilometru, fără comandă prealabilă, informează, marți, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Potrivit unui comunicat al CNAB, acestea vor aștepta în stația taxi amplasată la ieșirea din terminal și vor prelua pasagerii în ordinea sosirii.

"Clienții care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziție în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi", precizează compania.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum și taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în fața terminalului Sosiri.

"Fiecare dintre stațiile taxi — pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă și pentru celelalte taxiuri — vor fi clar semnalizate. În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit", se mai spune în comunicatul CNAB.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

3 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

4 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

5 „Am elimina toate trupele rusești din Ucraina și toate navele lor din Marea Neagră”. Un general american dezvăluie cum ar răspunde NATO dacă Putin va …