Pasagerii cursei Wizz Air, blocați pe aeroportul din Liverpool, vor primi banii înapoi sau vor fi reprogramați (companie)

Pasagerii cursei Wizz Air, blocați pe aeroportul din Liverpool, vor primi banii înapoi sau vor fi reprogramați (companie)

Pasagerii cursei Wizz Air W6 3983 Craiova - Liverpool, blocați pe aeroportul din Marea Britanie, din cauza condițiilor meteo, vor primi banii înapoi sau pot opta pentru reprogramarea gratuită pe zboruri alternative operate de companie, informează, marți, operatorul de transport aerian.

"Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost direcționat către aeroportul din Doncaster Sheffield, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. În consecință, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuit pe zboruri alternative Wizz, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere, în concordanță cu politica Wizz Air și reglementările Uniunii Europene", au declarat reprezentanți ai companiei.

Aceștia precizează că situația a fost independentă de companie și subliniază că siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei reprezintă prioritatea numărul 1.

"Cu toate că situația a fost independentă de Wizz Air, compania își cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea numărul 1 a companiei", potrivit sursei citate.

Zeci de cetățeni români care trebuiau să ajungă marți la Craiova cu o aeronavă a companiei Wizz Air au rămas pe aeroportul din Liverpool, deoarece aceasta nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

5 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea