Paşcan: Blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide

Paşcan: Blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Marius Paşcan, afirmă miercuri că "blatul" PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide după alegerile parlamentare.

"Nu m-ar mira, după ce am văzut comportamentul duplicitar al USR în Parlament şi spectacolul propagandistic prin care useriştii simulau public confruntarea cu 'ciuma roşie; să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR, coordonat de fostul prim-ministru Dacian Cioloş şi de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu. Cum ar fi să ne trezim, după 6 decembrie, cu Dan Barna la Palatul Cotroceni care-l susţine cu convingere şi zel pe 'Marcel Ciolacu Premier?', precizează Paşcan într-un comunicat transmis AGERPRES.

Paşcan adaugă că Florin Iordache a ajuns preşedinte al Consiliului Legislativ prin "trocul ruşinos" dintre PSD şi USR în Parlament şi afirmă că nu ar fi exclus să se lucreze la un plan de guvernare în care partidul condus de Dan Barna să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier.

"După ce l-au votat pe Iordache preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ, n-ar fi exclus ca USR să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu la funcţia de premier. Trocul ruşinos dintre PSD şi USR prin care autorul OUG 13, Florin 'altă întrebare' Iordache, a devenit preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ reprezintă hârtia de turnesol care ne arată că 'oamenii noi din politică' plănuiesc să guverneze, după alegerile parlamentare, chiar cu politicienii metehnelor vechi, cu cei pe care pretind că vor să-i înlocuiască", susţine Paşcan. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”