Paşcan: Blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide

Paşcan: Blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide

Preşedintele executiv al PMP, deputatul Marius Paşcan, afirmă miercuri că "blatul" PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigurează o posibilă alianţă între cele două partide după alegerile parlamentare.

"Nu m-ar mira, după ce am văzut comportamentul duplicitar al USR în Parlament şi spectacolul propagandistic prin care useriştii simulau public confruntarea cu 'ciuma roşie; să se lucreze la un plan de guvernare PSD-USR, coordonat de fostul prim-ministru Dacian Cioloş şi de vicepremierul său de la acea vreme, Vasile Dâncu. Cum ar fi să ne trezim, după 6 decembrie, cu Dan Barna la Palatul Cotroceni care-l susţine cu convingere şi zel pe 'Marcel Ciolacu Premier?', precizează Paşcan într-un comunicat transmis AGERPRES.

Paşcan adaugă că Florin Iordache a ajuns preşedinte al Consiliului Legislativ prin "trocul ruşinos" dintre PSD şi USR în Parlament şi afirmă că nu ar fi exclus să se lucreze la un plan de guvernare în care partidul condus de Dan Barna să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier.

"După ce l-au votat pe Iordache preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ, n-ar fi exclus ca USR să-l susţină şi pe Marcel Ciolacu la funcţia de premier. Trocul ruşinos dintre PSD şi USR prin care autorul OUG 13, Florin 'altă întrebare' Iordache, a devenit preşedinte pe viaţă al Consiliului Legislativ reprezintă hârtia de turnesol care ne arată că 'oamenii noi din politică' plănuiesc să guverneze, după alegerile parlamentare, chiar cu politicienii metehnelor vechi, cu cei pe care pretind că vor să-i înlocuiască", susţine Paşcan. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Așa o fi?

3 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi

4 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

5 CULISE / Cine conduce Departamentul de Lupta Antifraudă, instituția care a sesizat DNA în dosarul care l-ar viza…