Patinaj artistic: Ruşii domină Campionatele Europene de la Tallinn

Patinaj artistic: Ruşii domină Campionatele Europene de la Tallinn

Sportivii ruşi îşi dovedesc supremaţia la Campionatele Europene de patinaj artistic de la Tallinn (Estonia), unde conduc atât în programul masculin, cât şi la perechi, cu aproximativ 20 de zile înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie), informează AFP.

Înaintea programului liber de vineri seară, tânărul patinator rus Andrei Mozalev (18 ani) conduce în proba masculină, după programul scurt, cu 99,76 puncte, urmat de compatrioţii săi Mark Kondratiuk 99,06 puncte, şi Evgheni Semenenko, 99,04 puncte. Campionul european din 2020, rusul Dmitri Aliev, este absent.

În proba de perechi, podiumul, este de asemenea, sută la sută rusesc înaintea programului liber de joi, cu Anastasia Mişina/Aleksandr Galiamov (82,36 puncte) pe primul loc, urmaţi de Evghenia Tarasova/Vladimir Morozov (81,58 puncte) şi Aleksandra Boikova/Dmitri Kozlovski (76,26 puncte).

În 2021, competiţia continentală a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”