Patriarhul Daniel, dat în vileag de Radu Tudor: De Bunavestire s-a rugat pentru sănătatea patriarhului Rusiei, Kiril, susținător al invaziei rusești în Ucraina

Patriarhul Daniel, dat în vileag de Radu Tudor: De Bunavestire s-a rugat pentru sănătatea patriarhului Rusiei, Kiril, susținător al invaziei rusești în Ucraina

Patriarhul Daniel s-ar fi rugat, de Bunavestire, pentru sănătatea patriarhului Rusiei, Kiril, susținător al invaziei rusești în Ucraina, susține, pe Twitter, un jurnalist al Antenei 3, Radu Tudor. O înregistrare integrală a slujbei de Bunavestire, din acest an, ținută de patriarhul Daniel la actuala catedrală patriarhală, este de negăsit, scrie defapt.ro .

“Absolut dezamăgitor Patriarhul Daniel în slujba de Bunavestire : s-a rugat și pentru sănătatea Patriarhului Kiril al Rusiei. Cel despre care Patriarhul Ortodoxiei, Bartolomeu, spune pe bună dreptate că e parte a crimelor Rusiei în Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Banescu, are o atitudine remarcabilă, de la declanșarea invaziei barbarilor ruși în Ucraina. Zi de zi i-a sancționat dur“, a scris Radu Tudor.

Acum câteva zile, patriarhul Ecumenic Bartolomeu a declarat că Biserica Ortodoxă a Rusiei împărtășește responsabilitatea pentru conflictul din Ucraina.

„Biserica și conducerea statului din Rusia au cooperat la crima de agresiune și și-au împărțit responsabilitatea pentru crimele rezultate, cum ar fi răpirea șocantă a copiilor ucraineni”, a spus el la o conferință desfășurată în parlamentul Lituaniei.

Anul trecut, patriarhul ecumenic a spus că patriarhul Kirill al Rusiei ar trebui să își „sacrifice tronul” pentru a se opune războiului din Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka