Patrick Mouratoglou, din nou alături de Serena Willams. Poza misterioasă care încinge internetul

Patrick Mouratoglou, din nou alături de Serena Willams. Poza misterioasă care încinge internetul

Patrick Mouratoglou, antrenorul acuzat că i-a distrus cariera Simonei Halep, a făcut o postare misterioasă pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce sportiva noastră a scăpat de suspendarea de 4 ani dictată de ITIA.

Patrick Mouratoglou a lăsat-o pe Serena Williams pentru Simona Halep. Foto EPA EFE

Instructorul francez, care și-a recunoscut vina pentru suplimentul contaminat luat de Simona la US Open 2022, apare din nou alături de fosta sa elevă, Serena Williams. Internetul a luat foc, mulți ”traducând” mesajul drept o posibilă nouă colaborare între Mouratoglou și legendara americancă. Adepții teoriei conspirațiilor l-au acuzat pe antrenor că și-a încheiat ”misiunea” de a o ”faulta” pe Simona, iar acum se poate întoarce alături de sportiva sa favorită, între timp retrasă din activitate dar care se menține în formă zi de zi.

În ciuda relației tensionate dintre Halep și Serena Williams, Patrick Mouratoglou nu a ținut cont de aceasta și a postat un clip video enigmatic, în care apar alături americancă. Pe fundal, se vede acesta în timp ce efectua un schimb de mingi, în timp ce în prim-plan este Williams, extrem de energică și de bine-dispusă. Imaginile postate au fost înregistrate la Melbourne. Alături de acest clip video, Mouratoglou a scris: "Atunci când joacă Serena, sunt cu ochii pe ea. O fi valabil și invers?".

image

Serena și Halep, mari rivale în vremurile de glorie, au fost pregătite de același antrenor , care a renunțat la americancă pentru româncă. Imediat după suspendarea Simonei în cazul de dopaj, Serena a postat pe rețelele de socializare un mesaj interpretabil: "8 este un număr mai bun", făcând referire la ediția de la Wimbledon 2019, atunci când Halep a învins-o în finală cu un dublu 6-2 și a oprit-o din a câștiga titlul major cu numărul 8 la All England Club.

Simona i-a răspuns cu legendei de peste Ocean, imediat după ce TAS a dat verdictul în cazul ei și a scăpat-o de suspendare, explicând că Serena e mult prea mare pentru o astfel de postare. "Nu am absolut nimic să-i transmit pentru că nu am luat absolut nimic negativ. Fiecare e liber să declare orice dorește. A fost o frustrare personală, conta enorm pentru ea să facă acel record (n.r.: de titluri la Wimbledon). Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea, dar pot să spun că m-au motivat să lupt zi de zi, să arăt adevărul, iar cei care m-au susținut au fost mult mai mulți și mult mai importanți", a spus Simona Halep după ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni și a obținut dreptul de a reintra pe teren.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?