Patrick Mouratoglou, nicio grijă legată de Halep: Ce îl preocupă, când Simona stă pe tușă

Patrick Mouratoglou, nicio grijă legată de Halep: Ce îl preocupă, când Simona stă pe tușă

Simona Halep (31 de ani, 17 WTA) a ajuns suspendată pentru dopaj, la patru luni după ce l-a angajat pe Patrick Mouratoglou (52 de ani), cu surle și trâmbițe. Rezultatul colaborării lor? Un titu câștigat de fosta ocupantă a locului 1 mondial, la Toronto, în august 2022. Apoi, la finalul lunii, la US Open, Halep a părăsit competiția în turul I, dar adevărata bombă a fost testul antidoping pe care l-a picat, la New York.

De atunci, constănțeanca e într-o așteptare teribilă, suspendată până la lămurirea situației. Patrick Mouratoglou, în schimb, își vede de carieră. Și a devenit antrenorul lui Holger Rune (Danemarca, 19 ani, 10 ATP). Iar în timpul său liber comentează, în calitate de expert, ce se întâmplă în tenisul mondial. Așa cum a făcut acum, potrivit Eurosport , arătându-se impresionat de parcursul lui Swiatek. Ocupanta locului 1 WTA a câștigat turneul de la Doha și se află acum, în semifinale, la Dubai, după ce adversara ei de astăzi, Karolina Pliskova (18 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări.

Ce a spus Patrick Mouratoglou despre Iga Swiatek?

*Cred că parcursul Igăi a fost uriaș. Am văzut că n-a vrut să piardă niciun game în toate meciurile sale, luptând pentru fiecare punct ca și cum viața ei ar depinde de asta. E amuzant, pentru că acest început de sezon n-a fost deloc bun. Adică, era destul de evident că era mai emoționată. I-a fost mai greu să facă față presiunii pur și simplu, iar rezultatele au fost dezamăgitoare pentru cineva ca ea.

*Dar modul în care a jucat la Doha a fost cu adevărat incredibil și cred că a reușit să se impună. A părut că spune: 'Băieți, m-am întors și am revenit la cel mai bun nivel al meu'. Adică, victoria e un lucru, dar scorurile împotriva tuturor acelor jucătoare bune vorbesc de la sine. Am văzut-o pe cea mai bună Iga, o Iga 'criminală'".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”