Patronul CFR-ului, în recuperare. Cu ce  sechele a rămas după supărarea pricinuită de eliminarea din Liga Campionilor

Patronul CFR-ului, în recuperare. Cu ce  sechele a rămas după supărarea pricinuită de eliminarea din Liga Campionilor

Imediat după meciul CFR-ului cu Pyunik Erevan, Varga a fost trasportat la spital. Acum este mai bine, după cum a declarat preşedintele clubului din Gruia, Cristi Balaj: ”Am vorbit cu membrii familiei şi este din ce în ce mai bine. A avut noroc, şansă. Îmi momentul în care te iubeşte Dumnezeu, îţi mai acordă un green card. Este o situaţie medicală şi membrii familie trebuie să fie cei care detaliază.

A avut anumite probleme medicale, s-a internat, foarte bine îngrijit, a comunicat tot timpul şi s-a recuperat mai bine decât se aşteptau medicii. Este mai bine, dar există o oarecare precauţie, monitorizare. Dacă mă întrebaţi pe mine, la cât volum de muncă a avut, chiar îi prieşte această pauză involuntară. Nu trebuia să fie aşa. Informaţiile legate de comă indusă au fost exagerări, să nu zic intoxicări”, a declarat Cristi Balaj.

Sursele ProSport susţin că Nelu Varga nu are voie să se streseze şi trebuie să urmeze un regim alimentar foarte strict. În plus, acestea au dezvăluit că milionarul a rămas, cel puţin temporar, cu anumite sechele. „Neluţu Varga vorbeşte destul de greu şi îşi mişcă mâna dreaptă cu dificultate”. Lucruri pe care le va depăşi odată cu recuperarea medicală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…