Patronul CFR-ului, salvat după un atac cerebral. Spitalizat imediat după eşecul din Liga Campionilor

Patronul CFR-ului, salvat după un atac cerebral. Spitalizat imediat după eşecul din Liga Campionilor

La câteva zile după ce în spaţiul public au circulat informaţii controversate despre starea de sănătate a lui Nelu Varga, Gazeta Sporturilor a aflat că patronul CFR-ului a suferit un AVC minor. Cel mai probabil, acesta s-a produs în urma unui tromb - un cheag de sânge care se formează şi blochează circulaţia sângelui.

Lui Varga i s-a făcut rău chiar în timpul discuţiilor pe care le avea cu cei din club, la o jumătate de zi după eliminarea suferită în faţa lui Pyunik Erevan. El a acuzat o criză inexplicabilă de vorbire. Starea de rău accentuată i-a speriat atât pe Varga, cât şi pe cei din jurul său, care l-au trimis de urgenţă la spital, la neurochirurgie. Acolo s-a intervenit imediat, cu o injecţie specifică în astfel de cazuri şi care are rol de a dilua sângele pentru a debloca respectivul vas şi care este făcută în 4 ore de are şanse mari de reuşită.

Patronul clujenilor se află în continuare sub strictă supraveghere şi nu are voie să se uite la partidele echipei sale, dar şi să vorbească la telefon.

Şi clubul CFR a anunţat printr-un comunicat că bărbatul de 51 de ani este într-o stare stabilă:

Ca urmare a ultimelor informaţii răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: ”Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm şi ne-a transmis că este alături de no. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante