Patru bucureşteni care figurau în carantină la domiciliu - depistaţi de jandarmi pe o stradă din Arad

Patru bucureşteni care figurau în carantină la domiciliu - depistaţi de jandarmi pe o stradă din Arad

Patru bucureşteni care figurau în carantină la domiciliu au fost depistaţi de jandarmi în Arad, aceştia fiind amendaţi cu 2.000 de lei fiecare.

''În noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad doi bărbaţi şi două femei din Bucureşti, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi s-au întors dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat. Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că cei patru se aflau într-un autoturism staţionat pe marginea drumului, iar la vederea autospecialei de Jandarmerie, şoferul a stins luminile de poziţie'', precizează Jandarmeria Arad.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că toate persoanele aflate în autoturism figurau în carantină la domiciliul declarat, şi anume Bucureşti, şi aveau obligaţia legală să respecte măsura impusă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Având în vedere cele constatate, cele patru persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...